Electronic Discovery

Transformeren eDiscovery

Ontrack lanceert een nieuw model voor de e-discoveryprocedures met een reeks producten die via het platform kldiscovery.com toegankelijk zijn. Dit platform heeft als doel om de kunst van de e-discovery te transformeren tot een heuse wetenschap - voorspelbaar, betrouwbaar en doeltreffend - met resultaten van superieure kwaliteit. De sleutel tot deze transformatie is herhaalbaarheid.

Het beheer van e-discovery heruitgevonden
dankzij innovatieve technologische oplossingen

Het nieuwe platform kldiscovery.com van Ontrack omvat de drie volgende producten :

  • kldiscovery.com for Portfolio Management : het eerste instrument in onze sector voor het beheer van e-discovery als portfolio, en niet langer als individuele projecten,
  • kldiscovery.com Review : stelt gebruikers in staat om een Early Data Assessment, uit te voeren en om gegevens via één enkel platform te analyseren, categoriseren en produceren, waarbij ze tegelijkertijd controle hebben over de gegevensvolumes,

  • kldiscovery.com Collect : bedoeld om de tijd en de kosten die gepaard gaan met de identificatie, bewaring en verzameling van gegevens te beperken.

Dankzij deze oplossingen, beschikbaar via ediscovery.com, kunnen bedrijven en advocatenkantoren e-discovery als portfolio beheren in plaats van als afzonderlijke projecten, en dat via een gecentraliseerd en gestructureerd samenwerkingssysteem.

Het platform kldiscovery.com zal bovendien versterkt worden met de diensten voor informatieverzameling en externe documentbeoordeling (document review) en het deskundige advies van Ontrack bij elke stap in het discoveryproces.

Er wordt continue ondersteuning gewaarborgd voor de huidige klanten van Ontrack die Ontrack Advanceview en Ontrack Inview.

eDiscovery