iPhone data recovery software

Uw iPhone-gegevens weer terug.

Ontrack EasyRecovery for iPhone is doe-het-zelf-software voor het herstellen van data op iPhones en iPads, en vanaf iTunes- en iCloud-back-ups.

De gebruiksvriendelijke tool is verkrijgbaar voor zowel Microsoft® Windows® als Mac® en maakt het terughalen van belangrijke bestanden vanaf uw iCloud- en iTunes-back-ups snel en eenvoudig.


Hoe kan Ontrack EasyRecovery helpen?

Ontrack EasyRecovery voor iPhone kan u helpen om data uit verwijderde folders van uw iPhone of Ipad terug te halen, tevens kan het u helpen om bestanden te herstellen van iTunes of iCloud backup direct naar uw mobiele eenheid.

Als uw data volledig verwijderd is van uw mobiele telefoon dan houdt de Apple built-in encryptie de mogelijkheid om te recoveren tegen.

Wij adviseren u de gratis demoversie van onze software eerst te downloaden;, als de bestanden niet worden teruggevonden, neem dan contact op met ons team om te kijken wat de volgende stappen zijn.


Verloren of verwijderde bestanden terughalen

iPhone-data terughalen vanaf uw iTunes- of iCloud-back-up-bestanden.

Data vanaf back-up-bestanden herstellen

Herstel verloren foto’s, video’s, contactpersonen, de belgeschiedenis, sms’jes, WhatsApp-berichten, bijlagen, notities, agendagegevens en nog veel meer.

Werkt op meerdere toestellen

Compatibel met iOS 11.x tot 6.x en iTunes 12.x – 11.x. Ondersteunt iPhone 8 Plus, 8, 7 Plus, 7, 6S Plus, 6S, 6 Plus, 6, 5S, 5c, 5, 4S en 4.

Verkrijgbaar voor Windows en Mac

Ontrack EasyRecovery for iPhone is compatibel met Windows 10, 8.1, 8 en 7, en Mac OS X 10.8 en hoger.


Ontrack® EasyRecovery™ for iPhone - Home

Snel belangrijke bestanden terughalen vanaf uw iPhone-, iCloud- en iTunes-back-ups. De software is zo makkelijk in gebruik dat zelfs de meest onervaren gebruikers hun verloren en verwijderde bestanden snel kunnen terughalen.

Ontrack® EasyRecovery™ for iPhone - Technician

Technician heeft alle functies van de Home-versie, maar is ontwikkeld om data recovery voor IT-specialisten te vereenvoudigen en maakt het mogelijk de software als een dienst aan te bieden.Bekijk welke versie voor u geschikt is

Versies vergelijken


Hoe gebruikt u Ontrack EasyRecovery for iPhone?

Met Ontrack EasyRecovery for iPhone herstelt u snel verloren of verwijderde bestanden vanaf uw iPhone-, iTunes- en iCloud-back-ups, in een paar eenvoudige stappen:

  1. Start de software en kies voor data recovery vanaf uw aangesloten iPhone-, iCloud- of iTunes-back-up.
  2. Kiest u voor het herstellen van data vanaf uw iCloud-back-up, voer dan uw Apple ID en wachtwoord in voor u verdergaat.
  3. De software start de scan en toont een lijst met alle bestanden die hersteld kunnen worden. U kunt er ook previews van bekijken.
  4. Selecteer de bestanden die u wilt terugzetten en sla ze op uw computer op of zet ze terug op uw iPhone.

Voor een data recovery vanaf een iTunes-back-up moet de laatste versie van iTunes geïnstalleerd zijn. De software kan ook gegevens herstellen vanaf versleutelde iTunes-back-ups mits u uw wachtwoord invoert.


VoordelenHomeTechnician
Herstelt verwijderde en verloren data van iPhones en iPads
Herstelt verwijderde bestanden vanaf iTunes- en iCloud-back-ups
Herstelt foto’s uit de filmrol en fotostream
Herstelt gewiste iMessage-berichten
Herstelt WhatsApp-berichten en -bijlagen
Preview van herstelbare bestanden zoals notities, foto’s, agenda-activiteiten etc.
Ondersteunt data recovery vanaf versleutelde iTunes-back-up-bestanden
Ondersteunt data recovery bij meerdere iOS-toestellen (iPhone & iPad)
Ondersteunt iPhone 8 Plus, 8, 7, 6S, 6 Plus, 6, 5s, 5c, 5, 4s en 4
Verbeterde ondersteuning voor iOS 11.x, 10.x, 9.x, 8.x, 7.x en 6.x
Licentie voor commercieel gebruik