NAS Hertel particulieren

Help onze NAS is Defect. Het hele digitale leven van ons gezin is verloren. Al onze foto’s staan erop. Geen paniek! Bel direct Ontrack voor hulp.

NAS Herstel van alle merken onder andere:

Western DigitalThecusSeagateSynology AppleBuffalo
LaCieQNAPIomegaNETGEAR

Hoe werkt een data recovery?

NAS RecoveryEnlèvement des médiasEvaluation gratuite

Enlèvement des médias

Directement dans vos locaux
et gratuitement par UPS

Evaluation gratuite

Estimation des données
récupérables en 4 heures

Récupération de données sur SAN

NAS Recovery ingewikkeld?

Veel particulieren gebruiken NAS (Network Attached Storage) systemen voor de opslag van al hun kritieke gegevens. NAS systemen maken meestal gebruik van meerdere harddisks die in een RAID-configuratie geplaatst zijn. Wanneer er een storing optreedt of de NAS-server crasht, kan dit rampzalige gevolgen hebben voor het hele gezin.

Veel NAS fabrikanten maken gebruiken van linux bestandssystemen. Dit soort bestandsystemen zijn vaak bewerkelijker om data weer terug te halen. Ook komt het helaas nog wel eens voor dat er vaak onbewust gebruik is gemaakt van een RAID 0 configuratie. Dit biedt geen enkele vorm van redundantie met als gevolg dat, als er van 1 van disks helemaal niets te herstellen valt, de meeste data verloren zal gaan.


Waarom NAS data recovery door
Ontrack

De Ontrack Data Recovery ingenieurs recoveren verloren gewaande gegevens van NAS systemen. Onze NAS recovery diensten staan een stapje boven die van andere aanbieders vanwege de enorme hoeveelheid wereldwijde ervaring met alle bekende NAS systemen en onze gepatenteerde technologie, verzameld door ons team van data recovery-experts over de hele wereld.

NAS Data Recovery


Data Recovery

Bel direct 3280026945

Onze klantenservice staat klaar om u te helpen

Neem contact met mij op!