Hoe worden e-mails teruggehaald?

In hoeverre mail recovery mogelijk is, is afhankelijk van waar uw e-mails opgeslagen zijn. E-mails worden doorgaans op twee manieren opgeslagen. De eerste methode is het bewaren van e-mails in bijvoorbeeld Microsoft Outlook op laptops, desktops, mobiele telefoons, tablets of servers. De andere manier is het opslaan van e-mails in de cloud zoals Gmail, Hotmail en Yahoo. Bij webmaildiensten zijn e-mails alleen te herstellen wanneer het e-mailprogramma de e-mails, of back-ups daarvan, op de schijf heeft opgeslagen.

Mail recovery tip

Wilt u nagaan of uw e-mails kunnen worden teruggehaald dan moet u zich ervan verzekeren dat uw webgebaseerde e-mails op uw pc of mobiele apparaat worden opgeslagen.


Enlèvement des médiasEvaluation gratuiteRécupération de données

Enlèvement des médias

Directement dans vos locaux
et gratuitement par UPS

Evaluation gratuite

Estimation des données
récupérables en 4 heures

Récupération de données

A partir de 399 € seulement
par le leader mondial


Récupération Email

Mail recovery op een server

Ongeacht hoe uw gebruikers mailboxenop de server worden opgeslagen, in een exchange database, in een Microsoft Exchange Information Store, of als individuele berichten in aparte bestanden (als PST), kunnen alle gegevens van de mailserver worden hersteld .

Tip: Microsoft Exchange EDB-bestanden kunnen met Ontrack Powercontrols herteld worden worden naar een live server.


Mail recovery op een defect opslagmedium

Het is moeilijk e-mails te herstellen van kapotte harde schijven. Een poging kan de gegevens verder doen beschadigen. Wij raden u aan contact op te nemen met Ontrack voor advies voordat u zelf iets onderneemt. Waarschijnlijk is een recovery van de harde schijf nodig om toegang tot uw gegevens te krijgen.

Email recovery


Wanneer kan ik software gebruiken?

Wanneer kan ik software gebruiken?

Om een mailprogramma te kunnen herstellen moeten de gegevens op uw computer, smartphone of tablet zijn opgeslagen. Functioneren deze opslag apparaten normaal of gaat het om een logisch defect, dan kunt u onze doe-het-zelf-programma's proberen: Ontrack Easyrecovery of Ontrack Powercontrols.

Data Recovery

Bel direct 3280026945

Onze klantenservice staat klaar om u te helpen

Neem contact met mij op!