Snel database herstel

Ontrack biedt toonaangevende recovery-oplossingen voor, onder meer, Microsoft SQL Server, Oracle, Exchange database, Microsoft Office SharePoint Server. Twee van de belangrijkste oorzaken van corrupte databasebestanden zijn defecte opslagmedia of storage systemen (hard disk, SAN, DAS / RAID) of schade aan de interne databases.

Récupération d'une base de données

Enlèvement des médiasEvaluation gratuiteRécupération de données

Enlèvement des médias

Directement dans vos locaux
et gratuitement par UPS

Evaluation gratuite

Estimation des données
récupérables en 4 heures

Récupération de données

A partir de 399 € seulement
par le leader mondial


Nous pouvons récupérer vos données

Oorzaken corrupte databases

  • Schade aan opslagmedia of storage systemen (hard disk, SAN, DAS / RAID),
  • Schade aan het bestandssysteem – Het bestandssysteem, bestuurd door het besturingssysteem, organiseert de systeem-  en de gebruiker bestanden,
  • Schade aan bestanden  zelf - gegevensverlies kan voorkomen binnen het bestand zelf als de interne structuur is beschadigd.

Emergency Database Recovery

Ontrack kan met Remote Data Recovery veilig en snel verloren databases herstellen. Deze service is ideaal voor kritische data die het gebouw niet mag verlaten.


Remote Data Recovery

Evaluation d'une récupération de données


Data Recovery

Bel direct 3280026945

Onze klantenservice staat klaar om u te helpen

Neem contact met mij op!

Oracle Database Recovery specialiteiten

Om Oracle beheerders nog beter van dienst te zijn, heeft Ontrack een uitgebried scala aan Data Recovery services voor Oracle -systemen, inclusief virtuele omgevingen. Enkele specialiteiten:

  • Herstel van geïnfecteerde Oracle databases en logs. Ontrack ondersteunt de meeste soorten data en Oracle databases die momenteel worden gebruikt zoals de 8, 8i, 9i, 10g en 11g versies die draaien op x86 en Solaris platforms. Klanten krijgen hierdoor een recovery oplossing die volledig is afgestemd op hun specifieke hardware configuraties.
  • Beschadigde Automatic Storage Management (ASM) bestandssystemen. Ontrack kan Oracle data herstellen die is opgeslagen op ASM disk groepen, zelfs als de ASM volume structuren zijn beschadigd of overschreven.
  • Ontbrekende of verwijderde databases. Ontrack Data Recovery specialisten kunnen Oracle database bestanden herstellen die zijn verwijderd of ontbreken, zelfs als de metadata is overschreven. Met behulp van zelf ontwikkelde instrumenten en procedures kunnen ingenieurs zoeken in de vrije schijfruimte om alle ruwe Oracle data terug te vinden, de oorspronkelijke database bestanden te herbouwen en vervolgens te filteren, waardoor de klant de herstelde data kan importeren in een nieuwe database.

Oracle database recovery op afstand

Gezien de urgentie die database failure of corruptie eist, zullen de Ontrack Data Recovery specialisten eerst proberen te bepalen of de Oracle recovery kan worden uitgevoerd op afstand via een beveiligde internetverbinding (remote data recovery service). Als het niveau van corruptie of schade te groot is voor recovery op afstand, kan uw Oracle database recovery worden uitgevoerd in een Ontrack Data Recovery lab of on-site op uw locatie.

SQL Database corrupt?

Herstel van SQL servers door Ontrack.  Wanneer de data in een SQL database niet toegankelijk is, biedt Ontrack de oplossing.

Herstel van beschadigde SQL bestanden

Bij Ontrack hebben we de oplossing voor beschadigde of aangetaste SQL database bestanden en kunnen we onze technologie voor gegevensherstel op afstand aanwenden om gegevens zo snel mogelijk te herstellen. De hulpprogramma’s voor SQL-herstel van Ontrack zijn intern ontwikkeld om de gegevens uit het .MDF-bestand te recoveren.

SQL recovery op afstand, de snelste oplossing

Onze remote data recovery service is de snelste oplossing voor SQL-herstel. Het proces kopieert op afstand de gerecoverde gegevens naar een geconfigureerde SQL server binnen uw bedrijf of dat van uw klant. Het volstaat dat er een werkende SQL-server is. Voor het beste resultaat raden we aan dat het randapparaat voor opslag waarop we gaan werken, verbonden is met een SQL-server, want alle gegevenstransacties zullen op een enkel apparaat worden uitgevoerd.

Database nog sneller weer live

Op basis diepgaande kennis van Microsoft SQL databases heeft Ontrack de Ontrack PowerControls voor MS SQL ontwikkeld daarmee kunt U onder andere

  • Inhoud van tabellen bekijken voordat u ze herstelt.
  • Gekopieerde tabellen direct naar de gewenste omgeving slepen.

Erg handig om de herstelde databases sneller weer in productie te krijgen.

Alle SQL versies

Ontrack kan beschadigde of aangetaste databasebestanden recoveren van alle SQL versies.

Voorbeelden van sql database recovery:

  • Per ongeluk verkeerde schijf verwijderd van machine waarop belangrijke SQL draaide
  • Verwijderde een virtuele disk met twee belangrijke SQL databases, waar geen back-up van was