Tape restore, recovery
and extraction

Data terughalen van tape?

Of het nu gaat om ontbrekende back-up software, een door defecte software beschadigde back-up, een defecte of niet meer beschikbare tape drive , gedeeltelijk overschreven of  beschadigde tapes.

Of dat u snel specifieke data moet restoren of extracten in verband met een gerechtelijk onderzoek. Maar ook als u Microsoft Exchange  EDB wilt restoren vanaf een tape-archief. Neem direct contact op met Ontrack voor een vrijblijvende offerte op maat.

Tape Recovery


Tape restore

Emergency tape restore recovery and extraction

Ontrack heeft producten en diensten voor een snelle restore van tape, zoals bijvoorbeeld voor het Microsoft Exchange items, vaak sneller dan bedrijven zelf kunnen doen.

Ontrack begrijpt de moderne IT-afdelingen, die de hele dag druk in de weer zijn met  onderhouden, beheren en upgraden van diverse systemen. Het restoren van back-ups met een uitdagende deadline is niet de favoriete sport van IT.

Voorbeelden van gegevens die Ontrack heeft hersteld van tape

  • Microsoft Exchange mailboxen van LTO tapes,
  • Oude transactiebonnen opgeslagen op DSS-2 / DAT tapes,
  • Resultaten verkiezingen van twee decennia opgeslagen op Exabyte 8mm tape back-up,
  • Gedeeltelijk overschreven DLT tape,
  • Quick relieved LTO (Ultrium) tape,
  • Tape beschadigd door chemische stoffen en dampen,
  • Tape met water, rook en brand schade...

Tapes


Exchange recovery

Restore Exchange backup

Ontrack PowerControls exchange backup Extract Wizard is een krachtige tool waarmee u gegevens van exchange backups van tape kunt herstellen naar een andere locatie. De Extract Wizard restored EDB, STM en LOG bestanden van tapes en herstelt ze naar iedere andere locatie, waarbij een Recovery Server overbodig is. Doordat geen verbinding met de Exchange Server nodig is (die soms al uit gefaseerd of defect is), bespaart de Extract Wizard veel tijd bij herstel en recovery.


Ontrack PowerControls voor Exchange

Data Recovery

Bel direct 3280026945

Onze klantenservice staat klaar om u te helpen

Neem contact met mij op!