Ontrack PowerControls voor SQL

Zoek en herstel tabellen – in slechts enkele seconden!

Ontrack PowerControls herstelt Microsoft SQL Server-tabellen zonder dat u de gehele database hoeft te restoren. Een volledige database restore voor MS SQL is niet meer nodig.

Soms duurt het herstellen van SQL-tabellen wekenlang. Waarom moeilijk doen, als een tool het in luttele seconden voor elkaar krijgt? Met onze software kunt u:

  • BAK, MDF, NDF en LDF sources openen,
  • Inhoud van tabellen bekijken voordat u ze herstelt,
  • De tabel die u nodig hebt herstellen zonder dat u de hele database moet restoren,
  • Gekopieerde tabellen direct naar de gewenste omgeving slepen,
  • In minuten doen wat u eerder uren of dagen kostte,
  • Een rendement behalen dat alle kosten overstijgt,
  • Snapshots en native compressed/ uncompressed SQL backups worden ondersteund.

Ontrack PowerControls pour SQL


SQL Recovery

Zoek en herstel tabellen uit de backup in een handomdraai

Het herstellen van SQL-tabellen is een wekelijks en soms zelfs dagelijks terugkerende klus. Met Ontrack PowerControls zoekt en herstelt u een individuele tabel uit een databaseback-up in een handomdraai. U hoeft dus niet de hele database te herstellen. Dat scheelt u uren.

Voorbeeldweergaven

Met Ontrack PowerControls kunt u de inhoud van tabellen bekijken voordat u ze de restore uitvoert.. Daarmee herstelt u gegarandeerd de juiste tabel.


Kopen Ontrack PowerControls   Proefversie


Simpel en toch krachtig

De gebruikersinterface is simpel en intuïtief. U kunt de software daardoor met minimale trainings- en implementatie-eisen gebruiken. Door objecten te verplaatsen zonder een volledige database te hoeven herstellen, vermindert u de tijd en kosten van traditioneel SQL-herstel aanzienlijk. Bovendien kan Ontrack PowerControls tabellen herstellen zonder T-SQL of PowerShell: zoek gewoon uw back-ups en versleep tabellen uit SQL-databases zonder scripts te hoeven schrijven.

Hoog rendement

Met Ontrack PowerControls kunt u razendsnel tabellen zoeken en herstellen, zonder hoge kosten te hoeven maken voor training of implementatie. Daardoor is het rendement vele malen hoger dan de kosten van de software. Bedrijven kunnen hun downtime reduceren, duizenden dollars per uur besparen en dagelijkse herstelaanvragen beantwoorden zonder dat dit ten koste gaat van de geplande bedrijfsactiviteiten.