Sharepoint content management

Ontrack PowerControls voor SharePoint

Met Ontrack PowerControls kunnen beheerders simpel en snel gegevens op een Microsoft Office SharePoint Server vinden, en een data recovery uitvoeren. Gebruik Ontrack PowerControls voor een snelle recovery van documenten, lijsten, bibliotheken en mappen, en zelfs van complete SharePoint-sites. U herstelt slechts de onderdelen of sites die u nodig heeft, welke vervolgens gekopieerd en verplaatst kunnen worden: terug naar de productieomgeving of naar een andere locatie.

Ontrack PowerControls pour SharePoint


Sneller zoeken = minder tijdverspilling

SharePoint en IT beheerders krijgen vaak de vraag om snel documenten te lokaliseren en herstellen die aan bepaalde criteria moeten voldoen.

Ontrack PowerControls biedt een geavanceerde zoekfunctie aan die alle content databases in een gearchiveerd SharePoint-bestand doorzoekt, in plaats van een oude back-up of snapshot weer online te brengen voor analyse. Zoekt op meerdere criteria, zoals onderdeeltype, sleutelwoord, onderwerp, datum, specifieke gebruikers en bestands-/bijlagegegevens.

Behoudt de integriteit van gegevens

Bij een recovery van SharePoint-data in verband met bijvoorbeeld juridische procedures of overeenkomstig bepaalde regels, is het vaak belangrijk de metagegevens van de herstelde data te behouden. Ontrack PowerControls wijzigt geen metadata van SharePoint-bronnen of -doelen, en bewaart de betrouwbaarheid van de data doordat het bronbestand wordt behandeld als een readonly-bestand.


Data vinden en herstellen in RBS
(Remote BLOB Storage)

SharePoint-data bestaat vaak uit Binary Large Objects, ookwel BLOB: ongestructureerde inhoud die 80-95 % van de opslagcapaciteit inneemt. Ontrack PowerControls RBS Agent voor Sharepoint Agent add-on breidt de zoek- en herstelfuncties voor SharePoint-data uit naar Metalogix StoragePoint, StorSimple en FILESTREAM. Hierdoor kunnen IT-beheerders externe SharePoint-data vinden en op een live SharePoint-server of in een ander bestandssysteem herstellen.

Herstel van Sharepoint 2013 Shredded Storage

Shredded Storage de verbetering van het SharePoint-platform 2013 met focus op documentbeheer. Ontrack PowerControls is het enige programma dat SharePoint 2013 Shredded Storage kan vinden en herstellen. Shredding reduceert de hoeveelheid data die via een netwerk wordt verzonden en verbetert de prestaties. Door alleen de wijzigingen aan een document op te slaan, in plaats van bij elke bewerking het volledige document op te slaan, kan shredding ook de ingenomen opslagruimte op de SQL-server beperken.

Content Management voor SharePoint

Met Ontrack PowerControls kunnen beheerders snel en makkelijk SharePoint-inhoud, -documenten, -lijsten, -bibliotheken, -mappen of volledige SharePoint-sites vinden en herstellen. U bespaart tijd en geld.


Kopen Ontrack PowerControls   Proefversie

Réduire les risques