Exchange migratie en consolidatie

Migration und Konsolidierung

De ergste nachtmerrie van een Exchange-beheerder is vaak migratie en consolidatie van de mailboxen binnen Exchange Server omgevingen en/of veranderende netwerk configuraties. Ontrack PowerControls bespaart u veel tijd, geld en moeite, omdat complete mailboxen en personal archives eenvoudig door middel van drag and drop worden overgezet van de oude naar de nieuwe Exchange omgeving. Dat kan zonder dat de oude server online moet worden gebracht in de nieuwe netwerkconfiguratie.

Ondernemingen zijn constant in beweging. Al deze veranderingen hebben direct gevolgen voor de e-mailomgeving. Bijvoorbeeld uitbreidingen, overnames of juist verzelfstandiging van bedrijfsonderdelen. Het vereist Exchange-omgevingen waarin upgraden, migratie, consolidatie en uitfaseren van oude mailomgevingen snel en adequaat kunnen worden uitgevoerd.

Neem contact met ons op om meer te leren hoe Ontrack PowerControls kan helpen bij Exchange Server migratie en consolidatie processen.


Exchange e-mail migratie

Wanneer een Exchange-server wordt uitgefaseerd en ontmanteld, kan de Ontrack PowerControls Mailbox wizard het kopiëren van e-mail gegevens in een unmounted Exchange Database (EDB) bestand naar een andere live Exchange-server op het netwerk volledig automatiseren. Software maakt het mogelijk om alle of een selectie mailboxen samen te voegen in een enkele Information Store zonder dat het nodig is om de oude server online te brengen in de nieuwe netwerkconfiguratie.

Systeem tools en andere migratie oplossingen vereisen vaak dat de oude en en nieuwe servers online zijn om te migreren. Het maakt niet uit met Ontrack PowerControls.

Mailbox Migration


Konsolidierung von Exchange

Exchange server consolideren

Bespaar tijd en geld

Het consolideren van Exchange-servers  biedt  de mogelijkheid om tijd en geld te besparen door het verminderen van het aantal servers en de hoeveelheid op de server opgeslagen gegevens. Gebruik Ontrack PowerControls om het consolidatieproces te stroomlijnen en het elimineren van de noodzaak voor extra hardware en het up and running houden van legacy-systemen.


Ontrack PowerControls voor Exchange


Data Recovery

Bel direct 3280026945

Onze klantenservice staat klaar om u te helpen

Neem contact met mij op!