Démagnétiseur Ontrack Degausser

Gegevens wissen met een degausser

Ontrack Eraser Degausser is een zeer krachtige elektromagneet voor het supersnel 100 % verwijderen van data van harde schijven en back-up-tapes.

Met een degausser worden opslagmedia aan een enorm sterk magneetveld onderworpen dat alle opgeslagen gegevens volledig wist. Ontrack Eraser Degausser creëert een magnetisch veld van 10.000 gauss binnenin het opslagapparaat, met een piekwaarde tot wel 18.000 gauss aan de oppervlakte.

De Noorse nationale veiligheidsdienst (NSM), een overkoepelende autoriteit verantwoordelijk voor de Noorse nationale veiligheid, waaronder informatiebeveiliging, heeft onze degausser goedgekeurd voor het wissen van geheime informatie op magnetische gegevensdragers.


Degaussen is de snelste en makkelijkste manier voor het wissen van uw data!

Ontrack Eraser Degausser vraagt in principe geen onderhoud. Hij kan continu worden ingezet en het gegevens wissen duurt slechts vijf seconden per keer. Het apparaat is voorzien van een ingebouwd controlesysteem om te waarborgen dat bij elke datavernietiging een minimum van 10.000 gauss bereikt wordt zodat alle data voor 100 % verwijderd worden.

Op de Ontrack Eraser Degausser zit 1 jaar garantie, of voor 20.000 datavernietigingen. U kunt ook een 3-jaarsgarantie of garantie voor 60.000 dataverwijderingen kopen.


Ontrack Eraser Degausser

Waarborg

Ontrack Eraser Degausser datavernietiging hardware is  internationaal goedgekeurd door de NAVO, de informatiebeveiligingsautoriteit in het Verenigd Koninkrijk (CESG) en de Duitse Federale Dienst voor de beveiliging van informatietechnologie (BSI).


Data Recovery

Bel direct 3280026945

Onze klantenservice staat klaar om u te helpen

Neem contact met mij op!