Hoe lang kan uw bedrijf
zonder data?

Zeker niet lang! Data management is kritisch, het vermindert risico’s en kan zeer veel geld besparen. U moet disaster recovery procedures hebben die de business continuïteit waarborgen en mogelijke downtime zoveel mogelijk voorkomt. Maar ook procedures om data te vernietigen om zo ongewenste data leakage of liability te voorkomen. En hoe snel bent u in staat de data te vinden en te restoren als de business of vaak erger een regelgevende overheidsinstantie daar om vraagt?

La gestion du cycle de vie des données


Gestion de serveurs

Corporate exchange e-mail
onder controle?

Kunt u berichten, mailtjes, mailboxen, bijlagen en andere Microsoft Office Outlook gegevens makkelijk  doorzoeken, vinden en restoren? Wat te doen als je medewerkers van fraude verdenkt in uw bedrijf?

Met Ontrack PowerControls vindt u eenvoudig specifieke e-mail berichten terug in verschillende back-up sets, meerdere edb´s, pst´s en archives. Extract alleen de items die u nodig heeft. Uw exchange email management onder controle.


Exchange management


Heeft u
SharePoint?

Dan heeft u waarschijnlijk ook ervaring met tijdrovende en dure processen om SharePoint documenten, lijsten, bibliotheken, mappen of volledige SharePoint-sites van een vorige back-up of een snapshot te herstellen.

Check Ontrack PowerControls - zoeken, herstellen en beheren van waardevolle gegevens, terwijl backup processen intact blijven.


SharePoint management

SharePoint Management


SQL Management

U besteedt veel tijd aan een restore van Microsoft SQL-tabellen?

Herstel van verwijderde of verloren SQL-tabellen is niet bepaald een favoriete bezigheid van de IT-afdeling.

Ontrack PowerControls herstelt Microsoft SQL Server -tabellen zonder dat u een volledige database restore moet uitvoeren - Het is zo snel!


SQL management


Effacement de données

Voorkom dat data ongewenst uw pand verlaat

Praat met ons over oplossingen voor het 100% veilig verwijderen van data

Velen zijn zich nog steeds niet van bewust hoe moeilijk het is om echt alle informatie van een harde schijf of ander opslagmedium te verwijderen. Dagelijks bewijzen de super specialisten van de data recovery afdeling van Ontrack wat er allemaal wel niet mogelijk is.

En als u denkt dat u al veilige routines hebt? Check met Ontrack met Erase verificatie diensten! Een deskundige controle en beoordeling of echt alle data vernietigd en niet meer terug te halen is